hvem er jeg?

hvem er jeg?

Hej kære læser.

Jeg hedder Agnes Marie og er en pige på 21 år, som har en masse med sig i bagagen, som jeg utrolig gerne vil dele ud af og hjælpe andre.

Jeg går sygemeldt på ubestemt tid, idet jeg d. 30/8-2016 blev diagnostiseret med uhelbredelig hjernekræft.
Selvom jeg er blevet diagnosticeret med denne trælse sygdom, prøver jeg alligevel på at holde mit humør højt, selvom ordet “uhelbredelig” er utrolig negativ i sig selv.

før jeg blev sygemeldt var jeg i fuld gang med at uddanne mig til Social og sundhedshjælper, og fandt dette studie utrolig interessant. De ældre mennesker gav mig masser glæde i min hverdag, og mit indtryk var også at de havde meget glæde af min hjælp, og mit gode humør, og min måde at takle de forskellige situationer på. Det handler om positivitet og den rette indgangsvinkel! 😉

Jeg er en Tøs, med en vilje af stål, og sætter jeg mig først for noget, skal jeg nok opnå det på et eller andet tidspunkt! bliver det ikke i dette liv, så bliver det skam nok i det næste 😉

1461106_485169861587337_146658032_n
Jeg elsker dyr og har altid haft med disse at gøre. Det er både fugle, heste, hunde, marsvin, katte og fisk. De fleste der kender mig, vil nok tænke at hvis jeg stadig havde alle de dyr jeg har haft gennem tiderne, at jeg så havde samlet mig en lille zoologisk have herhjemme hos mine forældre.

Jeg ser mig selv som:
-omsorgsfuld
-humoristisk
-et meget givent menneske.
-Meget kreativt menneske.

Jeg kan utrolig godt lide at udfolde mig kreativt, med mine hænder, så når jeg lige finder energien frem til det, både maler jeg, hækler og tegner. Det vil i min menu, på et tidspunkt komme lidt om dette.

Mine Mål i livet:
– at blive ligeså funktionel igen, som alle andre omkring mig.
– at kunne leve livet som alle andre, og ikke skille mig så meget ud blandt folkemængden som jeg lige pt gør.

Min blog vil blive brugt til at jeg fortæller om mit liv, min dagligdag som uhelbredelig kræftsyg. Der vil blive inkluderet mine tanker… mine følelser… og hvad jeg gør for mig selv.. for at det på trods af den trælse diagnose, forbliver en nogenlunde positiv hverdag, med smil og glæde!. Altså hvilke redskaber jeg gør brug af, som forhåbentligt vil kunne hjælpe andre til at se lidt lyst på tingene.

13590513_862082330562753_4907877397339635578_n    i285415639402016537-_szw1280h1280_
21 år og så uden hår?

Jeg har 4 søskende og allesammen er ældre, så jeg må være den møgirriterende lillesøster 😉
img_0581

På billedet ovenfor ses mine søskende og jeg 🙂 Fra venstre er det min kære bror Jesper, så kommer min kære bror Kristian, så kommer Jeg, derefter min kære søster Heidi, og så dejlige søster Linda.

1 kommentar

  • Lilly Andersen

    Hej Agnes Marie.Du er en fantastisk og sej pige.Du har gået så meget igennem i din barndom og nu kæmper du igen.Jeg håber din blog vil hjælpe både dig og andre som kæmper mod denne forfærdelige sygdom.Det er så flot,at du har overskud til at dele dit liv,som det er lige nu, med os andre

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvem er jeg?