Døden-et tabu?

Prednisolon

Kære læser <3

Jeg er siden første svar på skanning og hævelser fra strålebehandling ,dagligt blevet behandlet med prednisolon ‘DAK’.

Hvorfor? :

– Vi vidste at strålebehandlingen, godt kunne få hjernen til at hæve op. Når hjernen hæver op, bliver et forhøjet tryk pga manglende plads. Det resulterede i symptomer i form af lammelser, da hævelsen trykkede på nogle motoriske centre.
-prednisolon er et mirakelmiddel som kan hjælpe med mange ting, I mit tilfælde, bliver det brugt mod forhøjet tryk, og mindsker derved mine motoriske problemer. Det er også et opkvikkende middel og bruges også som behandling mod træthed.

Kan det ses, at jeg blive behandlet med Prednisolon ?
– ja, i den grad. Prednisolon, øger appetitten og får en til at føle sig sulten næsten 24/7. Den giver også væskeophobning i kroppens muskler og ledder, hvilket kan være et helvede.
– mine Kinder er blevet store og enorme pga øget kalorie-indtag, men hovedsageligt pga væskeophobning.ses på billedet nedenfor, dette er også kaldet moonface.

img_0510

Mine ben er også hårdt ramte til tider:

img_0514.img_0513

Væskeophobning i kroppen, giver stive led og muskler, hvilket kan gøre så forbandet ondt, da kroppen har svært ved at skille sig af med affaldsstoffer.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Døden-et tabu?